• Nje ndalje
 • Udhëzuesi Global i Investimeve
 • Regjistrimi i Kompanisë
 • Regjistrimi i Kompanisë

  Regjistrimi i Kompanisë

  Një nga përfitimet e mëdha të strukturës së biznesit të kompanisë është se ajo konsiderohet një person juridik i veçantë, krejtësisht i ndarë nga pasuritë tuaja personale.

 • Regjistrimi i Markës Tregtare

  Regjistrimi i Markës Tregtare

  Kina ndjek një parim "i pari në dosje", kështu që është e nevojshme të regjistrohet një markë tregtare për të marrë të drejtat e pronësisë mbi të.

 • Shërbimi i shkrimit të kopjimit

  Shërbimi i shkrimit të kopjimit

  Bizneset me pronësi të huaj përfshijnë çështje komplekse tatimore ndërkufitare si për çështjet e taksave të biznesit ashtu edhe për ato personale.

 • Financë / Auditim / Tatim / Kontabilitet

  Financë / Auditim / Tatim / Kontabilitet

  Bizneset me pronësi të huaj përfshijnë çështje komplekse tatimore ndërkufitare si për çështjet e taksave të biznesit ashtu edhe për ato personale.

 • Menaxhimi i Pajtueshmërisë

  Menaxhimi i Pajtueshmërisë

  Bizneset me pronësi të huaj përfshijnë çështje komplekse tatimore ndërkufitare si për çështjet e taksave të biznesit ashtu edhe për ato personale.

Mirë se vini në Tannet Group

Tannet Group është një kompani inkubatori biznesi ndër-rajonal dhe ndër-industri

Pas 23 vitesh akumulimi, grupi ka krijuar pesë qendra biznesi dhe dymbëdhjetë departamente të zhvillimit të biznesit, të formuara në sulm, tërheqja mund të mbrojë modelin strategjik, fillimisht formoi një platformë ndërmarrjeje pa kufij, ndër-industri, me një ndalesë, të personalizuar, mund të realizojë një shkëmbimi i krijimit të burimeve, platforma e bashkëpunimit, platforma e integrimit të burimeve dhe aplikacioneve, shërbimi i ndërmarrjes dhe platforma ndërvepruese.

pankarta

Grupi Tannet

Plotësoni shërbimin ndaj klientit dhe nevojat profesionale

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.
Hetim Tani