• Еден Стоп
 • Глобален водич за инвестиции
 • Регистрација на компанија
 • Регистрација на компанија

  Регистрација на компанија

  Една од големите придобивки на деловната структура на компанијата е тоа што се смета за посебен правен субјект, целосно одвоен од вашите лични средства.

 • Регистрација на трговска марка

  Регистрација на трговска марка

  Кина го следи принципот „прв до датотека“, па затоа е неопходно да се регистрира трговска марка за да се добијат сопственички права врз неа.

 • Услуга за пишување копии

  Услуга за пишување копии

  Бизнисите во странска сопственост вклучуваат сложени прашања за прекуграничното оданочување и за деловните и за прашањата за персоналниот данок.

 • Финансии/Ревизија/ Даноци/Сметководство

  Финансии/Ревизија/ Даноци/Сметководство

  Бизнисите во странска сопственост вклучуваат сложени прашања за прекуграничното оданочување и за деловните и за прашањата за персоналниот данок.

 • Управување со усогласеност

  Управување со усогласеност

  Бизнисите во странска сопственост вклучуваат сложени прашања за прекуграничното оданочување и за деловните и за прашањата за персоналниот данок.

Добредојдовте во Tannet Group

Tannet Group е меѓу-регионална и меѓуиндустриска бизнис инкубатор компанија

По 23 години акумулација, групата формираше пет деловни центри и дванаесет одделенија за развој на бизнисот, формирани во напад, повлекување може да го одбрани стратегискиот модел, првично формираше безгранична, меѓуиндустриска, едношалтерска, персонализирана платформа за претпријатија, може да реализира споделување на креирање ресурси, платформа за соработка, може да се реализира интеграција на ресурси и платформа за апликации, сервисна компанија и интерактивна платформа.

банери

Танет група

Задоволете ги услугите на клиентите и професионалните потреби

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.
Прашај сега